bgtitle.gif (16370 bytes)

DSAT Tec Deep

Introduktion

DSAT Tec Deep er et omfattende kursus der sætter kursisten i stand til at udnytte alle de nye muligheder som teknisk dykning giver dykkeren.
 
DSAT Tec Deep kurset har som mål at lære kursisten at foretage dekompressionsdyk med brug af luft eller nitrox som bundgas. Kursisten lærer at anvende luft, alle former for nitrox og ren ilt til accelereret dekompression. Alle dyk foretages med luft eller nitrox som bundgas, og luft eller nitrox med et iltindhold op til 100 % til dekompression. Under dykkene foretages gasskifte og der dykkes på dybder op til 50 meter.
 
Kurset er tilrettelagt som en kombination af teori, praktiske øvelser (practical applications) og dyk i åbent vand. Under de praktiske øvelser fokuseres der på udstyrskonfiguration, dykkerplanlægning, gasplanlægning og brug af dekompressionssoftware. I forbindelse med dykkene fokuseres på de færdigheder og procedurer der anvendes til teknisk dykning.
 
For at blive certificeret som DSAT Tec Deep Diver skal gennemføres i alt 12 dyk. DSAT Tec Deep kurset kan gennemføres på følgende måder:
 
1. Kursisten gennemfører DSAT Tec 40, DSAT Tec 45 og DSAT Tec 50 kurserne. Imellem kurserne træner og dykker kursisten på egen hånd og anvender de færdigheder som blev erhvervet under det foregående kursus. Når det ønskes kan kursisten fortsætte på det efterfølgende kursus og på denne måde, gradvist gennemføre hele DSAT Tec Deep Diver kurset i forhold til kursistens behov.
 
2. Kursisten gennemfører hele DSAT Tec Deep kurset på en gang.
 
Materialer
Teorilektioner
Praktiske øvelser
Teoriprøver
Assessment Dive
Åbentvandslektioner
Optagelseskrav
Kvalifikation efter kursus

nolimitsdiving (c) 2012

Retur