bgtitle.gif (16370 bytes)

DSAT uddannelser

Introduktion

Diving Science and Technology (DSAT) har udviklet den til dato mest omfattende og helstøbte række af tekniske dykkeruddannelser, set i forhold til kursernes indhold og kvaliteten af undervisningsmaterialerne. DSAT er en kommerciel organisation, ejet af PADI. No Limits Diving tilbyder følgende kurser indenfor DSAT:
 
Discover Tec Diving er et introduktionskursus for dig, der ønsker at afprøve hvad teknisk dykning er, før du melder dig på et af de mere omfattende kurser. Kurset giver dig en introduktion til hvad teknisk dykning er, hvilke fordele du kan opnå og hvilket udstyr man anvender som teknisk dykker.
 
Tec Deep Diver er tilrettelagt for dykkere, der ønsker at tage skridtet fuldt ud mod teknisk dykning. Kurset vil give dig en omfattende viden om dyb luft dykning, dekompressionsdykning og brug af nitrox og ren ilt til gennemførelse af accelereret dekompression. Tec Deep Diver kurset kan opdeles i indtil tre moduler (Tec 40, Tec 45 og Tec 50 kurserne), hvorved indlæringen af færdigheder sker gradvist. Denne mulighed er en fordel og relevant, hvis kursisten ikke ønsker hele Tec Deep Diver kurset, eller hvis kursisten ikke lever op til alle optagelseskravene til Tec Deep Diver kurset.
 
Tec Trimix Diver er det ultimative kursus for tekniske dykkere, hvorunder du lærer at dykke med både nitrox og trimix (normoxic). Kurset omfatter en lang række øvelser, og der er mulighed og afsat tid til justering og optimering af dit eget udstyr. Tec Trimix Diver kurset kan opdeles i Tec Trimix 65 og Tec Trimix, hvis det ønskes, eller hvis kursisten eller hvis kursisten ikke lever op til alle optagelseskravene til Tec Trimix Diver kurset.
 
DSAT Gasblender kurset fokuserer på hvordan gasblandinger (nitrox, trimix) fremstilles, og hvordan man renser, servicerer og vedligeholder sit udstyr, så det kan anvendes til brug med ren ilt og blandingsgasser.
 
DSAT Discover Tec Diving
DSAT Tec Deep Diver
DSAT Tec Trimix Diver
DSAT Tec Gasblender

nolimitsdiving (c) 2012

Retur