bgtitle.gif (16370 bytes)

Vrag

Nordsøen
"Lützow"
Vrag af tysk admiralskib, der ligger med kølen opad. Rigtig stort og spændende vrag, der kan dykkes mange gange uden at blive kedeligt. Dybde 34-42 meter.
"Queen Mary"
Engelsk slagskib der ligger med kølen opad. Mange kanoner og spændende detaljer kan ses på dete vrag, der indbyder til mange dyk. Dybde 44-62 meter.
"Frauenlob"
Mindre tysk krydser der står kølret på bunden. Vraget er meget spændende og da det er et af de mindre vrag fra Jyllands Slaget, er der gode muligheder for at se det meste på indenfor et overskueligt antal dyk. Dybde 47-55 meter.
"Invincible"
Meget spændende krigsvrag der er delt i to halvdele, med den ene del der ligger med kølen op ad og den anden del der står kølret på bunden. Ved siden af vraget kan man også dykke på et af skibets store kanontårne. Dybde 42-55 meter.
"Black Prince"
Stort og spændende krigsvrag. Forreste del af vraget ligger på styrbords side, mens agterenden står ret op og ned på bunden. En af de flotteste ting på vraget, er det velbevarede og intakte forreste kanontårn, der bare er STORT. Dybde 36-48 meter.
"Defence"
Engelsk slagskib, der står helt intakt på bunden. Vraget har mange spændende detajler, og vi har endnu kun udforsket det overfladisk. På "Defence" kan man se massevis af kanoner i alle størrelser. Dybde 45-55 meter.
"Indefatigable"
Krigsvrag der er fuldstændig sprængt i stumper og stykker. Meget ødelagt og intet sted fremstår der dele der er større end 5x5 meter. Dybde 50-53 meter.
"Pommern"
Gammelt tysk krigsvrag. Dybde 42-49 meter. Vraget er meget præget af skrotbjærgning. Ligger med kølen op.
"Nomad"
Mindre engelsk destroyer. Intakt og med mange fine detaljer. Dybde 41-48 meter.
"V-27" (eller "V-29")
Tysk torpedobåd. Stævnen er sprængt af, men står ellers intakt på bunden. Dybde 51-55 meter.

 

"S-35"
Tysk torpedobåd. Stævnen er også på dette vrag sprængt af, hvilket forårsagede skibets forlis. Udover dette er vraget intakt. Dybde 55-58 meter.

 

 
"Petit Folmer"
Vraget ligger 45 sømil vest for Esbjerg og er en dansk coaster der sank i februar 1999. Vraget ligger med kølen op ad, men er ellers helt intakt. Meget flot dyreliv omkring vraget.