bgtitle.gif (16370 bytes)

PADI SCUBA Diver

Introduktion - DIVE TODAY

Hvis du ikke har tid til at tage et PADI Open Water Diver kursus, eller hvis du ikke har behov for at dykke på egen hånd, så er PADI SCUBA Diver kurset noget for dig.

Du vil på kurset modtage en del af den undervisning, der gives under et normalt PADI Open Water Diver kursus. Teorien, bassintræningen og åbentvandsdykkene er dog knap så omfattende. Dette betyder, at du hurtigere kan få de teoretiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at dykke til 12 meter.

Hvis du senere ønsker at fortsætte din uddannelse imod et fuldt PADI Open Water Diver certifikat, vil den del af uddannelsen, som du har gennemgået under PADI SCUBA Diver uddannelsen, blive krediteret under PADI Open Water Diver kurset.

Begrænsningen indenfor PADI SCUBA Diver kurset er værd at nævne, idet du ikke selv kan fylde luft på dine dykkerflasker, og du skal altid ledsages af en certificeret assistent eller instruktør under dine dyk.

PADI SCUBA Diver certificeringen er fordelagtig, hvis du ved, at du kun vil komme til at deltage på guidede dyk på ferier, eller hvis du skal deltage på dykkerture, der bliver arrangeret via dykkercentre herhjemme.

Materialer
Teorilektion
Bassinlektion
Åbentvandslektion
Optagelseskrav

 

nolimitsdiving (c) 2012

Retur