bgtitle.gif (16370 bytes)

PADI Open Water Diver

Introduktion

PADI Open Water Diver kurset er verdens mest kendte og udbredte grundkursus i dykning. Kurset vil på kort tid gøre dig i stand til at dykke og udforske den spændende verden og livet under havets overflade. På dette kursus lærer du igennem teori og praktiske øvelser, de grundlæggende færdigheder du skal besidde når du bevæger dig ned under havets overflade. PADI Open Water Diver certifikatet er DIN adgang til en spændende verden.
 
Kurset, som typisk varer 7 dage, består af teori og praktiske øvelser i bassin og åbent vand. Teoriundervisningen består af 2 lektioner, der hver har en varighed af ca. 2-3 timer. Når teorimodulerne er gennemgået afholdes en teoriprøve.
 
Den praktiske del består af 4 lektioner, der foretages med komplet dykkerudstyr. De første 2 lektioner foregår i bassin. Her tilegnes alle de praktiske færdigheder, en certificeret dykker til enhver tid skal være i besiddelse af.
 
De sidste 2 lektioner moduler foretages i åbent vand og er i princippet en repetition af det allerede indlærte, nu blot udført i åbent vand på lidt større dybde.
 
Hvis det ønskes, kan det sidste dyk i åbent vand foretages med nitrox, hvorved kursisten introduceres til nitroxdykningens mange fordele.
Materialer
Teorilektioner
Teoriprøve
Bassinlektioner
Åbentvandslektioner
Optagelseskrav

nolimitsdiving (c) 2012

Retur