bgtitle.gif (16370 bytes)

PADI Discover SCUBA Diving

Introduktion - DIVE TODAY

Hvis du ikke ved, om det med at dykke er noget for dig, og du ikke vil bruge flere tusinde kroner på at finde ud af det, kan du prøve et PADI Discover SCUBA Diving program. Her kan du opleve den fantastiske fornemmelse, det er at trække vejret under vandet for første gang, og samtidig finde ud af om du vil mere. På kurset vil du få en generel introduktion til dykkerteori, til det anvendte udstyr samt udføre et dyk i bassin eller åbent vand.

Discover SCUBA Diving programmet indledes med en kort velkomst og orientering om indhold og forskellige andre praktiske informationer.
 
Derefter underviser den pågældende instruktør i de regler og teknikker, som er grundlæggende for al dykning. Instruktøren gennemgår bl.a. de fysiske og fysiologiske forhold, der gør sig gældende når vi dykker ned under havets overflade. Teoriundervisningen afsluttes med en orientering om, hvordan dykkerudstyret fungerer og hvordan man betjener sit udstyr korrekt.
 
Umiddelbart efter introduktionsprogrammets obligatoriske teori er der afprøvning og pakning af udstyr. Samtidigt hermed aftales (koordineres) fælles transport til det geografiske “sted”, som ud fra de faktiske vind- og vejrforhold egner sig bedst til dykning den pågældende dag.
 
I forbindelse med selve dykket vil du under sikre og trygge forhold lære nogle enkle regler og teknikker, som er grundlæggende for al dykning. Derefter vil du, sammen med en instruktør eller certificeret Divemaster foretage dit første rigtige dyk i bassin eller åbent vand.
 
Dette dit første møde med dykningens spændende verden, kan også bruges som indledningen til et PADI SCUBA Diver eller Open Water Diver kursus.

Vi byder dig velkommen til mange timers spændende oplevelser !

Materialer
Teorilektion
Dykket
Optagelseskrav

nolimitsdiving (c) 2012

Retur