bgtitle.gif (16370 bytes)

PADI Divemaster

Introduktion

Formålet med kurset er, at uddanne den enkelte kandidat til en dygtig og kompetent dykkerleder (Divemaster). Kurset er det første af PADIs kurser på professionelt niveau. Som certificeret PADI Divemaster har du mulighed for at arbejde som dykkerleder og som dykkerguide på ture for certificerede dykkere. Du kan også arbejde som assistent for PADI instruktører, i forbindelse med afvikling af PADI kurser. Du kan altså begynde at tjene penge på din hobby ! Ved siden af de kommercielle muligheder, vil du som Divemaster have erhvervet dig færdigheder på et meget højt niveau.
 
Kurset består af en længere læreproces hvor kandidaterne, sammen med instruktøren, gennemgår det omfattende teoretiske stof og parallelt udfører en række praktiske øvelser i bassin og åbent vand. Kandidatens teoretiske og praktiske kompetancer opbygges således langsomt, igennem et målrettet og systematisk undervisnings- og træningsforløb.
 
Kurset er krævende, og stiller store krav til kandidatens teoretiske og praktiske færdigheder, disciplin, ansvarlighed, attituder, holdninger og professionalisme. Det forventes at kandidaten besidder og kan demonstrere elementære dykkermæssige færdigheder.

Sidst men ikke mindst skal kandidaten også demonstrere, at vedkommende vil kunne leve op til de krav, som forventes af en professionel indenfor dykkerbranchen.

Du kan se de samlede krav, forventninger og bedømmelseskriterier til kandidater her.

En certificeret Divemaster må udføre følgende aktiviteter på egen hånd:

  • PADI Discover Local Diving - guidede dyk for certificerede dykkere
  • PADI Discover Snorkling aktiviteter
  • PADI Scuba Review - genopfriskningskursus for certificerede dykkere
  • PADI Skin Diver kursus
  • PADI SEAL Team Aqua Mission: Skin Diver Specialist

En certificeret Divemaster kan med den fornødne videreuddannelse også udføre følgende aktiviteter på egen hånd:

  • PADI Discover SCUBA Diving aktiviteter i bassin / confined water (kræver certificering som Discover SCUBA Diving Leader)
  • Emergency First Response kurser (kræver certificering som EFR Instructor)

PADI Divemaster certificeringen er adgangsgivende til PADI Assistant Instructor, Emergency First Response Instructor og Open Water SCUBA Instructor kurserne.

Materialer
Teorilektioner
Teoriprøve
Bassinlektioner
Åbentvandslektioner
Obligatoriske øvelser
Praktiske øvelser
Optagelseskrav
Bedømmelseskriterier

 

nolimitsdiving (c) 2012

Retur