bgtitle.gif (16370 bytes)

PADI Adventure Diver

Introduktion

PADI Adventure Diver konceptet er et godt eksempel på PADI systemets fleksibilitet og alsidighed.
For at blive certificeret som PADI Adventure Diver, skal du gennemføre 3 dyk. Du bestemmer selv hvilke dyk du vil foretage, samt hvornår du vil gennemføre dem. Under de tre kursusdyk får du en god introduktion til forskellige dykketyper og til at finde ud af hvilke emner der netop interesserer dig. Der er således mange fordele i PADI Adventure Diver konceptet.

Dykkene kan foretages på en enkelt dag, eller over en længere periode. Herved er du ikke bundet af, at skulle deltage i et kursusforløb, som du måske ikke har mulighed for på grund af manglende tid. Når du har gennemført dine 3 Adventure dyk, kan du bede din instruktør om at certificere dig som PADI Adventure Diver.

Da dykkene som du foretager som Adventure dyk, er dem som du også kan vælge imellem på PADI Advanced Open Water Diver kurset og PADI Specialties, er du således allerede også i gang med dit Advanced kursus og et/flere speciality kurser indenfor det/de pågældende dyk som du har foretaget.

Efter Adventure Diver kurset skal du kun foretage yderligere to dyk for at blive certificeret som Advanced Open Water Diver. Eller gennemføre typisk 2-3 dyk indenfor et af de specialties, som du har foretaget dine Adventure dyk indenfor.

Mulighederne er mange. Brug dem, til at få det ud af din dykning som lige præcis passer til dig.

Materialer
Åbentvandsdyk
Optagelseskrav
 

 

nolimitsdiving (c) 2012

Retur