bgtitle.gif (16370 bytes)

Projekt SS "Pionier"

Torsdag den 8. juli 1999 - projektdag 8 : "hvor f.... er bøjen"...

English English version Deutsch

Deutsch ausgabe
..  lød det over VHF'ens kanal 16 ? Stor panik, positionen på vraget findes frem og gives videre ud over Skagerrak til de to mand der befinder sig i RIB'en, 9 sømil ude ved vraget. "Positionen passer, men bøjen er væk. Hvad gør vi ?", er svaret fra RIB'en.
 
Vejret var blevet perfekt i løbet af natten og det var med stor glde at vi blev vækket med beskeden at "Kattegat er helt flad, vil i ikk' u' og dyk ?"... Alle var hurtigt på benene og hver mand begyndte at pakke udstyr og ting ned der skulle med ud på skibet.
 
Næsten alle befandt sig nede i "mixen" hvor trimixblandingerne blev klargjort og de sidste EAN30 og EAN80'ere blev målt og noteret i projektets gasskema. Da dette var gjort, kørte vi derfra igen og i løbet af forbavsende kort tid var hele styrken samlet ved "Nordstjernen" hvor det store pakke-show begyndte. Alt gik efter planen lige indtil meldingen fra RIB'en løb ind over VHF'en.
 
Nye beslutninger blev taget og afgangen udskudt til kl. 2 fredag morgen. Her skal vraget på ny afmærkes med en vragbøje som skal benyttes ved trimixdykkene. Det forventes derfor at det første dyk på vraget vil blive foretaget i løbet af fredag morgen/formiddag. Nu håber vi bare at vejret holder og at der bliver mulighed for at foretage de sidste to dages dykninger til vraget af SS "Pionier".
 
Dagens dykkerstatus: INGEN DYK FORETAGET DENNE DAG
 
Læs videre i morgen om fredagens aktiviteter, hvor du forhåbentlig endelig langt om længe kan læse om det første dyk på SS "Pionier" og om dykkernes reaktioner efter det store dyk. Tiden løber og det er ved at være sidste chance for projektholdet, hvis det skal lykkes i denne omgang...
 

nolimitsdiving (c) 1999-2004

Retur