bgtitle.gif (16370 bytes)

Projekt SS "Pionier"

Fredag den 2. juli 1999 - projektdag 2 : holdet samles

English English version Deutsch

Deutsch ausgabe
De sidste dele til fyldeanlægget skulle hentes inden vi (Jens, Lotte, Tina og Thomas) kunne sætte kursen mod Skagen. Så dagen startede hos Swagelok i Fredensborg hvor der gik et par timer med at finde de rigtige fittings frem. Derefter gik turen via Tempress i Århus og derfra mod Skagen. Tidligt på aftenen nåede vi Skagen og 2 timer senere dukkede Jack, Bettina, Kim, Jan Hartvig, Martin Særmark, Bette-Peter og Thomas Tilsted op. Kim ankom i sin nye Morris 1000 med monteret ringklokke.
 
I Skagen var dagen blevet brugt til at ordne en række praktiske ting i forbindelse med huset som vi skulle bo i.  Der var blevet hentet borde og stole til huset og lagerbygningen i havnen med gasforsyningerne var også blevet besøgt. Christian, Bjarke og Allan havde snakket med Hans Overalls om hvorledes opankring og udlægning af bøjer skulle foretages.
 
Sent på aftenen samledes alle i "pejsestuen" hvor der blev givet generel information om ugens opgaver og hvad der skulle ske næste dag. Hele holdet, pånær John, er nu samlet i Skagen og alt er klart til de første dykninger.
 
Dagens dykkerstatus: INGEN DYK FORETAGET DENNE DAG
 
Læs videre i morgen om lørdagens aktiviteter, hvor du bl.a. kan læse mere om hvordan vraget bliver afmærket, at det tager lang tid at mixe al gassen til trimixdykkene samt generelt om hvordan Projekt SS "Pionier" - Skagen 1999 skrider frem.
 

nolimitsdiving (c) 1999-2004

Retur