bgtitle.gif (16370 bytes)

Projekt SS "Pionier"

Torsdag den 1. juli 1999 - projektdag 1 : projektet begynder

English English version Deutsch

Deutsch ausgabe
Efter næsten 9 måneders planlægning og forberedelser, var det endelig blevet dagen hvor fortroppen fra projektgruppen skulle afgå mod Skagen.
 
De foregående dage havde været meget travle da der var mange ting der skulle holdes styr på. Og der herskede ægte og hektisk ekspeditionsstemning da vi om eftermiddagen indfandt os i forretningen. Christian, John og Jack var igang med de sidste forberedelser og der var dobbeltsæt, stageflasker, regulatorer, RIX-kompressor, remme, stropper og andet udstyr overalt. Efter at have pakket de biler der skulle til Skagen, kørte Christian og Per afsted. Bjarke og Allan var kørt tidligere på dagen, da de skulle op og ordne gummibåde og motorer.
 
Da bilerne var kørt, havde Jack og Thomas endnu 6 timers arbejde foran sig. Dels skulle dekostationen laves helt færdig, hvilket Jack begyndte på sent om aftenen. Dels manglede Thomas stadig at færdiggøre et par dykkertabeller. Begge dele blev færdige sent ud på natten.
 
I Skagen brugte fortroppen aftenen på at pakke ud og få etableret Base Camp SS "Pionier". Huset som vi har lejet og som skal være vores base under hele projektet, er på ikke mindre end 350 m2, så der er masser af plads at boltre sig på for sådan en flok udstyrsglade dykkere som os.
 
Dagens dykkerstatus: INGEN DYK FORETAGET DENNE DAG
 
Læs videre imorgen om fredagens aktiviteter, hvor du bl.a. kan læse mere om hvordan Projekt SS "Pionier" - Skagen 1999 skrider frem.
 

nolimitsdiving (c) 1999-2004

Retur