bgtitle.gif (16370 bytes)

Projekt Køge Bugt

Søndag den 16. marts 2003
Så lykkedes det at komme ud, efter den foregående weekends mislykkede forsøg på at hakke sig igennem den tommetykke is, som havde lagt sig i havnen.

Dagens plan lød på eftersøgning af to ikke tidligere besøgte vrag, som lå godt og vel 1,5 times sejlads fra havnen. Så vi satte kursen sydover, og nåede som planlagt frem til første position lidt over middag. Her gik der ikke mere end et par minutter, før vi havde det første skud på loddet, og i høj flot sol og næsten havblik, sendte vi Kasper og "svigerfar" (Ole C.) ned for at se på løjerne.

Vraget (708) var et ca. 25 meter langt trævrag, lastet med store nummererede mursten. Køge Bugt er og bliver tilsyneladende området med de mange murstensvrag. Det må man konstatere. Vraget som sådan var rimelig spændende, og der var flere detaljer som var værd at kigge nærmere på. Altså bestemt et vrag der skal besøges igen ved lejlighed.

2 minutter derfra, lå dagens andet dykkermål. Vi ledte i ca. 15 minutter på en ellers sikker position, men uden held. Vrag 707 (se tur 16. november 2009), var og blev væk. Så vi opgav for denne dag, da vi havde folk ombord som af den ene eller anden grund meget gerne ville hjem igen. Vi opfordrer til at man for fremtiden medbringer en stor madknude og rigeligt med Treo, så vi kan være ude noget længere på de kommende ture. Ellers stor hilsen til alle for en fin tur. Det tegner til at blive en god sæson.

Næste gang må vi se at finde vrag 714 !

nolimitsdiving (c) 2000-2004