bgtitle.gif (16370 bytes)

Billedarkiv

Tur til Kanonvraget, 20. oktober 2002

Så blev det vores tur til at komme ud til Øresunds "nye" vrag - Kanonvraget. Siden offentliggørelsen havde der været run på for at se vraget, men heldigvis var der denne dag ingen andre end os på pladsen. Vejret var skiftende fra godt til mindre godt, men heldigvis nåede vi at få afviklet 2 dyk på 2 forskelllige vrag, inden vinden for alvor tog til og Øresund begyndte at vise tænder.
Vraget blev hurtigt fundet og kort efter var skibet gjort fast. Sigten i vandet var omkring 5-6 meter, og selvom vraget ikke var det mest spændende, var det alligevel godt at komme ud og se noget nyt. Kanonerne var nok det mest interessante ved dette vrag, som ellers ikke bød på de store overraskelser. De fleste havde en dykketid på 30 minutter.
 
Efter at alle havde været i vandet, sejlede vi videre til dagens andet vrag som vi kalder for Frodes vrag. Det var så som så, med hvad der var tilbage af vraget og jeg er i hvertfald 100% sikker på, at det ikke er et sted vi skal besøge igen. Men nu er det i det mindste set og så har sjælen fred. Da sidste hold kom op, havde søerne rejst sig og det blæste 13 sekundmeter. Det var blevet tid til at komme i land igen.
 
På vejen hjem fik vi en snak om stort og småt, mens skipper huggede skuden igennem de oprørte vande. Vi var tilbage ved 17-tiden, en god dag og et par dyk rigere.